top of page

Våre tjenester

Trygt og enkelt.

Oppstart

Alt du trenger før du setter i gang!

Med profesjonelle bilder og optimalisert annonse hjelper vi deg med å skille deg ut som utleier. Vi bistår også med prissetting og gir deg gode råd og tips til hvordan du kan tjene så mye som mulig.

Under oppholdet

Gjesten i fokus

For å lykkes på Airbnb og lignende korttidsutleieplatformer er et av nøkkelordene kommunikasjon! Etter endt opphold rangerer gjesten deg på en skala fra 1 til 5. Vi hjelper deg med å få så gode anmeldelser som mulig, blant annet med rask og effektiv responstid, både før, under og etter oppholdet. 

Dette er noe av det vi bistår våre kunder med:

- Kundeservice av ypperste klasse

- Rengjøring før, under og etter endt opphold

- Matlaging

- Påfyll av basisvarer som toalettpapir, te, kaffe, såpe og lignende

- Fysisk bistand med rask responstid

Dialog med Airbnb

La oss ta oss av klagesakene!

Er du uenig i en dårlig anmeldelse du har fått av en gjest, eller trenger bistand i dialogen med Airbnb? Len deg tilbake og la oss ta oss av det. Gjennom 10 års erfaring og nesten daglig kontakt med Airbnb vet vi hvordan vi skal gå frem for at du skal få fjernet uberettigede  anmeldelser fra gjester og hvordan du skal få tilbake penger via vertsgaiantien om uhellet først er ute.

Smarte hjem

Ha full oversikt uten å være hjemme!

Når du selv ikke er tilstede på utleieobjektet er det vanskelig å vite hva som foregår der. 

Her er noe av det vi bistår våre utleiere med å installere: 

- Smartlåser: å installere smartlås på døren er noe av det mest tidseffektive du kan gjøre. Med et slikt system kan du autogenerere en unik kode til hver gjest og sørge for at denne kun gjelder fra innsjekkingstidspunktet og frem til utsjekk. Dette gjør også at du ikke trenger å bekymre deg for om en gjest mister nøkkelen.

- Decibelmåler: overvåkings­teknologi som både ivaretar gjestens personvern og sørger for at hjemmet ditt ikke forvandles til et ulovlig festlokale. En slik enhet gjør ikke lydopptak, men sender ut varsler om lydnivået skulle tilsi at det er tale om en fest. På den måten kan du på et tidlig stadium forhindre ødeleggelser i hjemmet ditt.

- Digital termostat: se for deg at du får inn booking på et lengre opphold på vinterstid og gjestene skrur temperaturen på varmekablene på gulvet til 40 grader og lar det forbli slik under hele oppholdet. Dette scenarioet kan føre til en svært dyr strømregning, men kan enkelt unngås med en termostat koblet til Wifi-nettverket hvor du fra hvor som helst i verden kan skru ned temperaturen i hele huset eller leiligheten.

IMG_2173.jpeg
Våre tjenester: Services
bottom of page