top of page
IMG_5020.jpeg

Hva er den største forskjellen på oss og våre konkurrenter?

Vi er en «full service»-tilbyder av korttidsutleiebistand og er faktisk alene om dette i hele Skandinavia.


Selv om de aller fleste leieforhold foregår uten problemer er det viktig at du forstår at det er en viss risiko knyttet til denne typen utleie. 

Det finnes mange selskaper som hjelper utleiere med korttidsutleie, men dessverre prøver ofte disse å forskjønne bildet av Airbnb og snakker lite om utfordringene knyttet til denne typen leieforhold.

Grunnen til det er at de er veldig interessert i å bistå deg med å leie ut for å ta en viss prosentdel av leieinntekten din. Dessverre har de veldig lite kompetanse til å hjelpe deg om det skulle oppstå problemer.

Å få noen til å bytte sengetøy og fylle på med toalettpapir er ikke noe problem, men hva gjør du når du får meldinger fra naboer om at Airbnb-gjesten din raserer hjemmet ditt og du selv er milevis unna? Da er det lite hjelp å få fra den hyggelige vaskehjelpen som gikk og la seg flere timer før festen tok av.

Om du derimot velger å alliere deg med Unett er du i trygge hender! Med base midt i Oslo sentrum har vi en responstid på under 20 minutter innenfor Ring 2, og rykker ut hele døgnet, hele året.

Om det skulle oppstå problemer under leieforholdet er vi alltid tilgjengelig med alt fra å skaffe gjesten en ny mobillader en sen lørdag kveld, en ny nøkkel, eller å rense sofaen om gjesten skulle være uheldig med å søle. Vi kan hjelpe med det meste mellom himmel og jord.

Ukentlig bistår vi utleiere med utkastelse i forbindelse med fester, bråk og ulovlig sexsalg. Gjennom egen etterretning avdekker vi ofte ulovlighetene på et tidlig stadium, slik at potensielle skader blir minimale.

Du trenger ikke kjøpe noen pakkeløsning for å benytte deg av våre tjenester. Du kan enkelt velge hva du trenger hjelp til og når.

Vi fakturerer deg kun for det vi har bistått deg med. 

Hvorfor velge oss?: How It Works
IMG_5463.jpeg

Korttidsutleie fra A til Å. Hele døgnet. Hele året.

Hvorfor velge oss?: Bilde
bottom of page